Магазина на “Красико спорт" на нов адрес – в зала Бойчо Брънзов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:33 / 17.01.2013
4074
От началото на седмицата феновете, които искат да се снабдят както с календар на отбора, така и с нова екипировка на нафтата, могат да го направят, но на нов адрес. Магазинът на Красико спорт се премести в спортна зала Бойчо Брънзов на партерния етаж. В него вече са заредени всички артикули и пълната екипировка на отбора на Нефтохимик, както и много други спортни атрибути за футбол и други видове спорт. От идния понеделник ще бъде направена и последна доставка от календарите на Нефтохимик за новата година.

Феновете и привържениците на Нефтохимик за втори пореден път изкупиха календарите на отбора за новата 2013 година. Те се продават на символичната цена от 2 лева в магазина на Красико спорт, заедно с многото фен артикули и екипировката на отбора. Явно със започването на училище след зимната ваканция, тези привърженици, които не са успели да си вземат постер на отбора, сега са решили да се възползват от тази възможност.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).