Черноморец поиска 3 милиона от ЦСКА за Платини

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:41 / 19.01.2013
1958
3 млн. лв. от ЦСКА чака бургаският "Черноморец", стана ясно вчера. Огромната сума е за трансфера на Мишел Платини през 2009 г.

"Завели сме дело в Софийски градски съд. Сумата надвишава 3 милиона. Парите са неустойки и лихви за неточно изпълнение на договора от страна на ЦСКА при продажбата на Мишел Платини", призна изпълнителният директор на "Черноморец" Пламен Киряков.

Бургазлии продадоха голаджията на "червените" за 510 хил. евро, след като Красимир Балъков пое отбора. Платини акостира в Бургас без пари по времето, когато начело на отбора беше настоящият старши треньор Димитър Димитров-Херо.

"Ще си търсим правата до дупка. Вярваме в българския съд", заяви Киряков.

Същевременно стана ясно, че македонецът Ванчо Траянов ще подпише договор с "Черноморец" за една година. След днешния контролен мач срещу "Светкавица" ще стане ясно дали на някого от дошлите на проби петима чужденци ще бъде предложен контракт. Най-близо до параф е мароканецът от Аячо Карим Елани, който блесна с два гола в първата контрола на бургазлии срещу "Тунджа". Засега в застой са трансферите на Юсуф Уатара, Яник Боли и Жереми Фо-Поре в чужбина.

"От тях чакаме свежи пари. Имаме време да се случат нещата", лаконичен беше Пламен Киряков.

Източник: "24 часа"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).