Чистка в управата на Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:37 / 21.01.2013
3159
Сериозно разчистване на хора от управата на Черноморец предстои да бъде направено на общото събрание на клуба, съобщава "Меридиан мач". На него ще бъде подменен почти целият съвет на директорите, като след него ще остане само Митко Събев. Заплашен от отстраняване е и изпълнителният директор Пламен Киряков, който също е член на съвета на директорите.

Киряков преди броени дни съобщил на служителите на клуба, че предстоят драстични промени в ръководството. Тогава той е споделил, че не е сигурно дали самият той ще остане на своя пост. Със сигурност от съвета на директорите ще бъдат сменени представителите на общината Михаил Хаджиянев и Атанас Пайташев. Голяма е вероятността Пламен Киряков и Георги Митов също да бъдат сменени. Като президент на клуба остава Митко Събев. Той ще запази мястото си и в съвета на директорите. На самото общо събрание ще бъдат обсъждани важни въпроси относно финансовото състояние на клуба и вариантите за неговото спасяване.

Междувременно стана ясно, че някои от служителите не са получавали заплати от септември месец. Що-годе регулярно пари в клуба взимат футболистите, но не всички. В клуба силно залагат да получат пари от продажбата на Яник Боли и Исуф Уатара.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).