Нефтохимик освободи трима свои футболисти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:15 / 25.01.2013
2157
Днес спортно-техническото ръководство на ПФК "Нефтохимик 1962" прекрати по взаимно съгласие договорите с трима свои футболисти, съобщи изпълнителният директор на тима Благомир Митрев. Това са Димитър Благов, Станимир Андонов и вратарят Георги Стоянов. Тримата са свободни да си търсят нови отбори.

Вратарят Георги Стоянов, който е юноша на клуба ще играе през пролетта в отбора на Мастер. След контролите със Созопол и Несебър още няколко футболисти ще бъдат освободени, за да се редуцира групата до 25 играчи, които ще заминат на лагера в Правец.

Старши треньорът Димчо Ненов не бърза с решенията си за играчите, на които няма да разчита през пролетта т. като много от дошлите на проби показват добри качества и старание, и според представянето им в контролите ще се реши, на кои от тях ще бъдат предложени договори.

Днес отборът тренира двуразово, а утре от 13 часа ще играе контрола със Созопол на Кампуса край Сарафово.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).