Черноморец с нови директори

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:42 / 31.01.2013
1967
Мирослав Йорданов и Иван Цанев са двамата нови представители на Община Бургас в Борда на директорите на Черноморец, реши днес Общото събрание на акционерите. От страна на компанията Петрол, която е основен спонсор на клуба, в управата са Митко Събев, Пламен Киряков и Георги Мицов.

На пресконференция след събранието прокуристът на дружеството Пламен Киряков обяви, че дълговете на клуба за 2012-а година 20 милиона лева, а бюджетът е бил в размер на 4 милиона лева.

Адвокат Евгений Мосинов, общински съветник от БСП, пък беше представител на градската управа на събранието. Той обясни, че подкрепя предприетите мерки и оздравителната програма. Също така той гарантира, че тези действия ще имат подкрепата на целия Общински съвет.

Бюджетът на Черноморец за 2013-а година ще бъде гласуван на първото заседание на новия борд, след като собственикът на клуба Митко Събев се завърне от чужбина.

През миналата година Черноморец е генерирал приходи основно от продажба на играчи. "Знаете, че трансферите ни бяха доста успешни. Второто перо е от реклами и те внасят в касата на клуба около милион и половина лева", каза още Киряков. Митко Събев пък е дал за 2012-а година около 500 хиляди лева под формата на заем.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).