Черноморец продаде Уатара в Мерсин

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:44 / 31.01.2013
2013
Черноморец направи поредния си трансферен удар. След като през лятото клубът взе без пари Исуф Уатара, сега успя да го продаде на турския Мерсин за 500 хиляди евро. Вчера прокуристът на акулите Пламен Киряков замина за Турция, за да финализира сделката.

В момента Уатара е с националния отбор на Буркина Фасо на турнира за Купата на африканските нации. През есента той направи фурор по родните терени. В 15 двубоя в А група крилото успя да реализира 4 гола и да направи 2 асистенции.

Мерсин се нуждаеше от подсилване, тъй като бившият отбор на Спас Делев е на незавидното 17-о предпоследно място във временното класиране в Турция.

Черноморец можеше да направи и друг трансфер, но той пропадна. След като нападателят Яник Боли не се разбра за личните си условия с украинския Ворскла Полтава, вчера отказа предложение за отиване под наем в турския Кайзери. Бившият тим на Димитър Иванков даваше 100 хиляди евро, за да го ползва до лятото. Французинът обаче предпочете да продължи да играе в бургаския клуб.

Пламен Киряков разкри, че през лятото Черноморец ще направи всичко възможно, за да подмени тревната настилка на стадион "Лазур", която не е в добро състояние. Причина за това е, че два отбора едновременно играят домакинските си мачове на този терен. Освен от Черноморец съоръжението се ползва и от втородивизионния Нефтохимик.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).