Черноморец и Берое не успяха да се победят

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:00 / 09.02.2013
1998
Черноморец-Бургас и Берое завършиха наравно 1-1, в контролна среща играна на Кампус "Гнездо на Акули" край Бургас. Около 100 зрители станаха свидетели на оспорван мач, но с малко голови положения.

През първото полувреме Яник Боли от домакините създаде добра ситуация за гол, но силният му удар бе избит от Акалски в корнер. Това може да се каже, че беше единственото положение пред двамата врата за първите 45 минути.

През втората част в 70 минути гостите успяха да открият чрез Мартин Райнов, който останал очи в очи със Стоян Колев не сгреши. Седем минути по-късно след прекрасен пас на Милчо Ангелов, Лъчезар Балтанов изравни след страхотен удар от воле. Това бе и последното запомнящо се нещо в мача. Следващата контролна среща на Черноморец е идната сряда срещу отбора на Раковски.

Състава на Черноморец: Колев, Филипов, Терзиев, Трифонов, Фо-Поре, Цонков, Траянов, Елтон, Нлундулу, Стоянов, Боли (Башлиев, Дянков, Пехливанов, Юсеф, Паланков, Балтанов, Ангелов, Дрянов, Йорданов, Балджийски, Лола)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).