Нефтохимик и Мастер завършиха наравно 1:1

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:43 / 16.02.2013
2060
Мастер успя да стигне до равенство в поредната си контрола срещу Нефтохимик. Мачът се игра на стадиона в град Българово пред повече от 150 зрители, а и двата гола паднаха през второто полувреме на двубоя.

Старши треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов използва всички свои състезатели. Резултата откри Любомир Божинов в 53-та минута след точно изпълнен пряк свободен удар, а домакините от Мастер изравниха в добавеното време на срещата чрез Антон Иванов.

След двубоя старши треньорът на Нефтохимик не бе доволен от играта на своя отбор като цяло, като неговите забележки са особено за продукцията през второто полувреме, когато организацията в играта не е била на необходимото ниво.

За утрешния двубой с Дунав Русе, Ненов заяви, че ще направи сериозни промени в състава, за да даде възможност и на други футболисти за изява. На някои от титулярите ще бъде дадена и почивка.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).