Нефтохимик приема Амкар на Кампуса

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:43 / 25.02.2013
1774
Днес отборът на Нефтохимик ще изиграе последната си предсезонна контрола преди старта на първенството в Б група. Негов съперник ще бъде руският елитен Амкар Перм. Двубоят ще започне в 15 часа на Кампуса край Сарафово.

В днешния мач старши треньорът Димчо Ненов се очаква да пусне в игра единайсеторката, която ще стартира и в първия мач от полусезона срещу Видима Раковски. Въпреки това в нея се очакват някои промени, които са продиктувани от травми на основни състезатели. Все още Стамен Ангелов, който близо месец лекува мускулна травма не е физически подготвен да изиграе цял мач на пълни обороти, но добрите му игри го определят като първи избор на треньора. В последния мач с Черно море във Варна лека травма получи централния защитник Георги Хашев, който ще бъде готов до началото на шампионата, но ще трябва да почива няколко дни, за да отшуми травмата му. Има и още няколко футболисти с леки оплаквания, които ще бъдат на разположения на Димчо Ненов, но може би няма да започнат срещата.

Тази сутрин футболистите на Нефтохимик направиха кратка разходка из алеите на Слънчев бряг в последния ден от лагера си в черноморския курорт. Спортно - техническият щаб е много доволен от предоставените условия и подготовката на отбора в курорта. След мача с Амкар футболистите се прибират в Бургас и ще продължат по предварителната програма подготовката за първия си официален пролетен двубой.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).