Бареков: Ще предаваме дербитата на "А" група с по 20 камери и в HD-качество

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:01 / 26.02.2013
1326
Българският футболен шампионат се завръща в ефира на TV7 на 1 март с двубоя Славия-Ботев. Срещата ще бъде излъчена по TV7 в петък от 15:30. Останалите два мача този уикенд са ЦСКА-Литекс на 2 март, 15:00, TV7 и Лудогорец-Черно море, 3 март, 18:00, NEWS7 (в момента BBT).

Коментарното студио на двубоя Славия - Ботев стартира този петък в 15:00, а гост-анализатор е Антон Велков. В първото студио за сезона зрителите ще видят треньорския сблъсък между Велислав Вуцов и Станимир Стоилов. За Стоилов това ще е и първи мач в шампионата начело на Ботев. В екипа, който ще отрази този двубой, са Деян Веселинов - водещ студио, Мартин Томанов и Илиян Енев - коментатори, и Иван Боянов - репортер.

Гвоздеят на 16-ти кръг ЦСКА - Литекс тази събота стартира със студио в 14:45, коментатори на мача са Мартин Томанов и Деян Веселинов, водещ на студиото - Илиян Енев, а репортер - Петър Стоянов. Освен традиционния заряд в дербито между ЦСКА и Литекс, двубоят е и повторен дебют в шампионата за сръбския специалист Миодраг Йешич. Той ще се изправи срещу легендата на българския футбол и треньор на Литекс Христо Стоичков.

Футболният маратон, който завършва в ефира на NEWS7 (в момента BBT) навръх националния празник 3 март с мача, бележи треньорският дебют на Георги Иванов-Гонзо, който пое варненци. Коментарното студио преди мача започва в 17:30, а срещата ще бъде коментирана от Деян Веселинов с репортер Светлин Йочев.

Освен Антон Велков, който е гост-анализатор на двубоя Славия - Ботев, този сезон гост-коментатори в ефира на TV7 ще са още Светослав Петров, Адалберт Зафиров и Георги Тодоров. И четиримата освен играчи, са били и треньори във водещите български футболни клубове. TV7 запазва традицията си от миналия сезон и ще показва в коментарните си студия визитки на играчи и треньори с любопитни моменти от тяхната кариера.

"При отразяването и заснемането на мачовете ще следваме световните стандарти. Големите двубои от българския шампионат ще бъдат показвани, ако е необходимо, и с 20 камери и в HD-качество. Миналата година вече показахме на българската публика, че можем да развием този продукт, и искаме да продължим, с помощта на футболните клубове, да правим шампионат, който да повишава своето качество във всяко едно отношение", коментира Николай Бареков, изпълнителен директор TV7, News7 и Super 7.

"Този сезон отново ще заложим на обективен коментар, качествена картина, различни гледни точки на случващото се на терена и извън него", коментира Миляна Велева, изпълнителен продуцент "Спорт".

"Нашият екип многократно е доказвал, че иска да развива продукта български футбол. До края на шампионата предстоят сериозни битки, на които каналите от групата ще ви направи свидетели."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).