"Акулите" без Гаел срещу ЦСКА

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:56 / 07.03.2013
1319
Един от най-острите нападатели на "акулите" Гаел Н'Лундулу, който получи травма срещу Левски и бе заменен в началото на двубоя, има сериозна контузия и ще почива поне три седмици, пише "Меридиан Мач". Това означава, че Херо няма да може да разчита на бързака в мачовете с ЦСКА и Ботев (Пд). След това има прекъсване на първенството, поради световните квалификации на националите и се очаква в този период футболистът, на когото твърдо ще се разчита в атака, да се възстанови напълно.

Добрата новина е, че днес в отбора се завръща Юсуф Уатара, който пропусна началото на първенството поради визови проблеми. От утре най-титулуваният футболист на Черноморец ще започне тренировки, като Димитър Димитров ще прибегне и до индивидуални занимания с Уатара, за да може да разчита на него още в неделя. С форсираната подготовка на футболиста ще се заеме кондиционният спец Детелин Маслов, който ще има задачата да подготви позагубилия ритъм след Купата на Африка играч.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).