Мъри: Предстоят ни много тежки минути в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:32 / 13.03.2013
1246
Предстои ни един изключително тежък и сериозен мач срещу един добре организиран и подготвен отбор. Отбор, който ще иска да спечели мача, заяви на днешната пресконференция старши-треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов.

"Имам сериозни притеснения да не сме прекалено самоуверени или още да не изживяваме победата от съботния мач. Ако не влезем готови в мача на 100% като мотивация, организация и концентрация, по-време на срещата няма как да се настроим и ни предстоят много тежки минути на Лазур", каза още Мъри. 

Треньорът коментира и наложеното наказание на "канарчетата" от страна на БФС: "Футбол без публика... тежко е. Играл съм 4-5 такива мача. Това не е футбол. Ще подадем обжалване, но не одобрявам това, което се случи по трибуните".

"Не е редно да се коментира от мои колеги, цитирам Христо Стоичков, дали сме за наказание и ние, и Левски или да се месят в решенията и предварително да се насажда негативизъм върху решенията, които БФС ще вземат. Въобще не обвинявам комисията. Според тях те са взели правилното решение", допълни специалистът.

Стоилов също така изясни, че отборът ще изигра две контроли през паузата на първенството. Едната е срещу Видима-Раковски. Тя ще се играе на стадион "Христо Ботев" следващия петък. Другата проверка ще е срещу Раковски, която също със сигурност ще е на Колежа.





Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).