Над 100 ВИП персони в ложата на "Лазур" за двубоя Нефтохимик-ЦСКА

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
16:38 / 22.03.2013
2554
Повече от 100 представители на водещи фирми от Бургас и региона ще заемат местата си утре на двубоя между Нефтохимик и ЦСКА. Сред тях ще бъдат и много общественици, членове на Общинския съвет, представители на Областна управа. Интересен е фактът, че въпреки приятелския характер на двубоя и редица футболни мениджъри са изявили желание за присъствие на стадиона.

Продажбата на билети върви с пълна сила в магазина на Красико Спорт в зала Бойчо Брънзов, като за двата дни на продажби, на два пъти се е наложило да се доставят допълнителни количества билети. Заради характера на кампанията - с двубоя да се съберат средства за отбора на Нефтохимик, много от поканените са приели специалните пропуски с благодарност, като в същото време са заявили, че ще закупят по няколко билета за мача, за да дадат своята лепта за каузата на нафтата.

От ръководството на Нефтохимик припомниха, че сезонните карти за ВИП ложата на стадион Лазур, няма да важат за мача с армейците, за това от клуба апелират, тези които желаят да гледат мача от официалната трибуна, да се снабдят с пропуски от касите на стадиона.

Касите на стадион Лазур ще отворят в 14 часа в деня на мача, а двубоят между Нефтохимик и ЦСКА ще започне в 16.30 часа.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).