Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Феновете на Нефтохимик – безапелационни и предани на отбора
Автор: Екип Burgas24.bg 09:18 / 25.03.2013Коментари (8)3458
© neftochimic.com
3 х 30 или цели 90 минути привържениците на Нефтохимик не спряха да подкрепят любимците си по време на контролата с ЦСКА. Въпреки забележимата разлика в класите и негативния резултат от мача. Дузина зелени знамена се вееха по време на цялата среща, а възгласите и скандиранията огласяха стадиона и близките квартали наоколо. Като при домакинство на отбора в мач за първенство. Защото този мач си беше като за първенство.

От години, може би повече от 10, на стадиона в Бургас не се бяха събирали толкова хора и то за приятелски мач. Нефтохимик обаче отново направи изключение, като показа, че отборът на Бургас трябва да има бъдеще.

Мнозина още на стадиона по време на мача категорично изразиха мнение, че тимът ще влезе през този сезон в "А" футболната ни група. Защото играе дисциплинирано, има добри изпълнители за нивото на втория ни ешелон и перспективни млади футболисти, повечето от които възпитаници на школата.

По време на мача с ЦСКА се видя голямото желание на играчите да противодействат на опитния си съперник, но по-голямата класа на "червените" си каза думата и те се поздравиха с победата в двубоя. Столичани изпуснаха и още голови ситуации.

Димчо Ненов бе лаконичен след мача: Видя се че има много неща, които да учим. Много полезна проверка, в която си пролича разликата в класите. Продължаваме да работим и да се учим от грешките си" - каза той.

Всички на стадиона обаче бяха на едно мнение относно феновете на нафтата - те са без конкуренция и са във Висшата лига!

Още по темата: общо новини по темата: 5
23.03.2013
22.03.2013
21.03.2013
20.03.2013
19.03.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Иваник
премахни филтъра

+5
 
 
Поздравления за хореографията и мощната поддръжка на отбора! Но имам едно но. Ако се откажете от възгласи като " Майка ви да е..!" и маймунските звуци, ще бъдете и най-интелигентната агитка. Иначе рискувате да сте си сами на стадиона. Сигурно се сещате съм бил на стадиона. Вероятно някои от агитката ще подскочат и ще кажат, че стадиона не е място за интелигентни хора. Нека видят стадионите в Англия!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: