Димчо Ненов, Емо Манев и Живко Петков се срещат с медиите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:08 / 28.03.2013
1251
Старши треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов ще отговаря на журналистически въпроси в четвъртък от 11.30 часа в Спортен център Изгрев. На срещата с медиите ще присъстват и двамата младежки национали Емануил Манев и Живко Петков, които станаха играчи съответно №1 и №2 в класацията на феновете на нафтата за есенния полусезон.

Отборът тренира мчера на Кампуса край Сарафово. В тима има няколко футболисти с леки оплаквания, но и те тренираха с основната група. Двама от играчите се подготвяха отделно. Живко Петков изигра 90 пълни минути с младежките национали на контролата със Сърбия вчера, но самия той заяви, че се чувства много добре и е готов за следващото предизвикателство пред отбора в Разлог. От утре той ще тренира наравно с останалите си съотборници. Емануил Манев също няма проблеми и със сигурност ще попадне в групата за Пирин.

Не така стоят нещата с халфа Галин Димов, който разтегна мускул в срещата с Банско преди 10 дни в Бургас. Най-вероятно той няма да бъде възстановен за мача в събота, въпреки, че все още съществува вероятност и той да попадне в групата за тежкото гостуване на отбора.

днес отборът ще тренира на две групи, след което ще направи възстановяване.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).