Емануил Манев: Искам да зарадвам феновете с попадение

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:37 / 28.03.2013
1969
Двамата младежки национали на Нефтохимик Емануил Манев и Живко Петков споделиха, че не се чувстват уморени от контролата със Сърбия и тренират с отбора на пълни обороти. И двамата попаднаха в групата от 18 футболисти за мача вдругиден.

Според Живко Петков най-нормалното нещо е Нефтохимик да се поздрави с победа в двубоя, защото е сред най-добрите отбори в групата. Голмайсторът обаче си дава сметка, че това няма да стане лесно. Той каза още, че в крайна сметка най-важни са трите точки, за да може Нефтохимик отново да е начело на класирането.

Емануил Манев заяви, че очаква да отбележи гол в мача и по този начин да зарадва феновете, които го избраха за играч на есенния полусезон. Той каза, че е напълно възстановен от контузията, която го мъчеше в голяма част от подготвителния период, но вече се чувства готов да повтори силните си игри от есента.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).