Двама африканци пристигнаха на проби в Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:07 / 29.03.2013
2321
Двама нови футболисти дойдоха на проби в Черноморец (Бургас), но старши треньорът на "акулите" Димитър Димитров ще се занимае детайлно с тях след гостуването на Локомотив (Пловдив). Бургазлии гостуват на Лаута в неделя, 31 март, от 17.00 часа.

Информацията за тях е, че са от африкански произход, на 20 и 22 години са и са препоръчани на ръководството от приближения мениджър Николай Ишков. В последните два месеца в Черноморец минаха още четирима играчи на тестове, но Херо бързо-бързо ги отпрати.

Черноморец направи последна тренировка в Бургас, а в събота пътува за Пловдив. Херо е планирал едно занимание на терена на Градския стадион Пловдив, след което ще стане ясно и на кои играчи ще се разчита.

Завърналият се преди 2-ия пролетен кръг полузащитник от Буркина Фасо Исуф Уатара е напълно готов за игра и вероятно ще излезе срещу пловдивчани. Той и Гаел Нлундулу бяха основната заплаха през есента за противниковите врати, заедно с продадения в Украйна Яник Боли. За съжаление обаче, Гаел най-вероятно ще остане на резервната скамейка, тъй като е готов за не повече от 20 минути.Добрата новина е, че защитата на Черноморец вече е в пълен състав, след като към отбора се присъединиха възстановените Георги Терзиев и Тихомир Трифонов. Халфът Лъчезар Балтанов също ще се качи на клубния автобус.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).