Черноморец загуби с 0:2 от Локо в Пловдив

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
19:06 / 31.03.2013
1848
Черноморец Бургас загуби визитата си на Локомотив Пловдив с 0:2 в мач от 19-ия кръг на А група, игран днес на "Лаута". Головета за "черно-белите" вкараха Станислав Маламов (62) и Четин Садула (72). 

Първата част на стадион "Локомотив" в Пловдив се запомни единствено с гредата на Преслав Йорданов. Нападателят бе изведен на стрелкова позиция от Уатара, който с далечен удар нацелия напречната греда. 

Домакините навлязоха по-добре в срещата след почивката и с два гола в рамките на 10 минути достигнаха до победата. 

В 62-ата минута след едно разбъркване в наказателното поле на бургазлии Станислав Маламов се оказа най-съобразителен в пеналтерията и успя да мушне топката под плонжа на Стоян Колев.

Десет по-късно домакините решиха изхода в мача с втори гол дело на Четин Садула. Само минута след като се появи в игра бившия играч на Етър успя да засече центриране отляво и с глава се разписа за крайното 2:0. Това бе и първи гол за Садула с "черно-белия" екип. 

След втория гол Черноморец взе инициативата в мача, но така и не успя да създаде чисти голови положения. В края на мача резервата Станислав Дрянов можеше да отбележи почетен гол за "акулите", но ударът му премина покрай вратата

Локо - Черноморец 2:0
1:0 Маламов (62)
2:0 Садула (72)

Локо: Господинов, Атанасов, В. Георгиев, Кавдански, Атанасов, Д. Георгиев, Златински-к, Юруков (83' Тимонов), Маламов, Стефанов (64' Мирчев), Абушев (72' Садула)

Черноморец: Колев, Дянков-к, Паланков, Балджийски (63' Балтанов), Йорданов, Траянов, Пехливанов, Цонков (75' Дрянов), Уатара (66' Арно), Юсев, Филипов


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).