Вземат свирката и на Ристосков

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:00 / 19.04.2013
1358
Христо Ристосков е поредният рефер, който ще влезе във "фризера". Съдията от полуфинала за купата "Левски" - "Локомотив" (Сф) 3:1 няма да получава наряд в "А" група за известно време, но без да му е налагано официално наказание.

Така съдийската комисия по-деликатно "издърпва ушите" на сгафили арбитри. Ристосков ще пропусне няколко кръга за назидание и след това ще се върне в играта. По същия начин бе санкциониран Александър Костадинов, свирил скандалния мач "Ботев" (Вр) - ЦСКА 3:4. Без да му е налагано официално наказание, той не получи наряд в два кръга и сега отново се връща на сцената, като ще ръководи сблъсъка "Миньор"-"Лудогорец" в неделя.

Неотсъдена дузпа за "Локомотив" (Сф) в края срещу "Левски" и многото негативи, които Ристосков си навлече с изказвания напоследък, са причината спечелилият два пъти джакпот от тотото рефер от Сандански да получи принудителна почивка.

Източник: "Труд"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).