Джугански: Малко ми остава

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:29 / 22.04.2013
1576
Председателят на Съдийската комисия Никола Джугански най-вероятно няма да завърши сезона като такъв. Това призна самият той.

"За жалост грешките продължават. Въпреки че не мога да сложа знак за равенство между Ники Йорданов и Ахмед Ахмед. Моята оставка стои на бюрото на Борислав Михайлов още след мача ЦСКА - Локомотив София за Купата на България. Има седем кръга до края на първенството, надявах се да започнат да свирят по-добре колегите. Ще има рефери да завършим първенството. Смятам още тази седмица да започна да пускам рефери, които бяха наказани за неопределено време. Чувствам, че времето ми като председател изтича. Дали ще остана до края на сезона?! Най-много. Възможно е и по-рано да напусна".

На въпрос има ли тенденция в полза на Левски Джугански обясни: "Така се получава. Аз ако знаех, че те ще сгрешат на мачове на Левски, нямаше да отидат. На тях отиват най-опитните съдии", каза вчера Джугански.

 

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).