Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Кметът Димитър Николов на тренировката на Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 14:47 / 10.05.2013Коментари (3)2676
© neftochimic.com
Един малък празник да очакват днес живеещите в бургаския квартал Долно Езерово, казаха феновете на новия член на елитната футболна група Нефтохимик. Лично кметът на Бургас ще присъства на тренировката на отбора днес от 17.30 часа, за да поздрави всеки от футболистите, треньорите и ръководителите на клуба, който донесе много радост на всички привърженици на футбола. Очаква се Димитър Николов да облече и специалната фланелка с надпис: "Нефтохимик А група", която председателят на фен клуба на нафтата Николай Тодоров му връчи снощи в Летния театър, като израз на благодарност към стореното от градоначалника в подкрепа на клуба. Фланелка с благодарност получи и бившият премиер Бойко Борисов, с чиято помощ бяха осигурени 300 000 лева за клуба от петролната рафинерия ЛУКОЙЛ.

Привържениците планират масово да се изнесат и да присъстват на първото занимание на отбора след победата над Шумен, която прати нафтата в първия ешелон три кръга преди края на първенството.

Освен присъствието на феновете, което ще бъде допълнено от нови транспаранти и атрибути на заниманието ще присъстват и представители на местните и национални медии, които ще отразят завръщането на Нефтохимик в семейството на А група.

Въпреки сигурното класиране на отбора за елита обаче, старши треньорът Антон Спасов, който залага на по-скромни медийни изяви откакто е начело на отбора, заяви лаконично, че има още доста работа, независимо от протоколния характер на двубоите до края на сезона.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на tod9
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Хандбалният Фрегата е на победа от бронза в първенството
Официално: Григор Димитров остава сред най-добрите в тениса
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева
Световният тенис поздрави Григор Димитров

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: