Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец чака 5,2 млн. лева от летни продажби
Автор: Екип Burgas24.bg 11:38 / 17.05.2013Коментари (2)2610
©
Шестима играчи от мъжкия отбор и девет юноши ще напълнят касата на Черноморец през лятото. От техни­те продажби се очак­ват постъпления в раз­мер на 5,2 милиона ле­ва.

В посока Ботев (Пд) може да потеглят двама от най-перспективните футболисти на Черноморец (Бс). Ста­ва въпрос за 17-годишните Милчо Анге­лов и Станислав Дря­нов. Първият дори вка­ра уникален гол във вратата на "канарчетата", а още през зимата Ферарио Спасов го ис­каше под тепетата. От могъщия финансово пловдивски клуб са предложили 500 хиля­ди лева за двамата иг­рачи плюс 50 процента от бъдещ трансфер. Тези условия удовлет­воряват бургаския клуб, който страда от хроничен недоимък на средства.

Вчера стана ясно, че Черноморец ще продаде и състезателните права на още девет млади играчи от ДЮШ. Става въпрос за футболисти между 16 и 18 години. Те са искани от Литекс, Левски и Славия. За тях в касата се очаква да постъпят около 300 000 лева. Отделно клу­бът ще се раздели и с Гаел и Уатара, от чиито трансфери се чакат още 1 милион евро.

Интерес от чужди отбори има към мла­дежкия национал Георги Терзиев, като наско­ро директорът на "аку­лите" Пламен Киряков заяви, че руският гранд Зенит, както Нюкасъл и Парма се интересу­ват от него. Цената, която искат от Черногорец за футболиста, е 1,2 милиона евро.

Ако успее да реализира всичките трансфери и си осигури очакваните приходи, бургаският клуб ще си гарантира напълно бюджета за следващия сезон.

Източник: "Меридиан мач"

Още по темата: общо новини по темата: 58
24.09.2013
29.08.2013
28.08.2013
17.08.2013
14.08.2013
12.08.2013
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Една от многото измислени статии. Защо да ги продават на Ботев, след като вече има интерес към тях от чужбина. Освен това цената им ще се качи много, много след 1-2 години. Външните задължения на отбора прогресивно намаляват, така че следващата година ще е много по-лека. Освен това и сега има нови футболисти на проби. А това, за децата, е голям смях. Де ги тези юноши в Черноморец. Де ги тези клубове, които смятат да плащат. Че те миналата година ги взеха без пари, сега решили да плащат. Ами да заповядат.
-1
 
 
През 2009 прехвърлиха всичко котируемо от Нафтекс към ПСФК. Сега няма къде да прехвърлят. Ако това което се пише е вярно, такава тотална разпродажба е нямало досега. И на въпроса защо, отговора е един - от лятото ПСФК няма да има. Адио Рио!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: