Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Херо за пореден път отряза Левски
Автор: Екип Burgas24.bg 08:46 / 30.05.2013Коментари (1)1326
©
Напусналият длъжността изпълнителен директор в Левски Иво Тонев разкри, че е направил всичко възможно, за да доведе на поста старши треньор Димитър Димитров - Херо.

"Три дни преговарях с Димитър Димитров. Окончателно пропадна неговото идване заради здравословните му проблеми. Този човек е достоен за уважение. Моето мнение е, че това е най-добрият треньор в България и беше най-правилният избор за треньор. Съжалявам за това, че няма да дойде в Левски. Причините да не дойде не са финансови, а са чисто лични. Повече няма да говоря затова, тъй като така се разбрахме с него.

През този сезон загубихме титлата с автогол в последния кръг след слабо второ полувреме със Славия. Стигнахме финал за Купата, но не показахме достатъчно футболни достойнства, въпреки че стигнахме до равенство 3:3 с човек по-малко и два гола пасив. Това стана благодарение на борбеност, дух и подкрепата на страхотните ни фенове. Херо може да научи отбора да играе футбол. Бях предупредил Николай Митов, че ще говоря с Димитров, след като не станахме шампиони. Тодор Батков ще реши кой да е треньор на Левски", сподели Тонев в интервю пред Дарик Радио.

"Не мога да се сърдя на Славия за нищо. Ние сме си виновни. Те играха за пари и ние сме си виновни сами. Всеки се бори за своя къс хляб. Ние си вкарахме два гола. Докато съм жив ще помня този мач. Ще помня две неща - публиката ни на мача с Лудогорец и мачът със Славия.

Атакуват се хората, които са опасни и това е част от футболния занаят. Хората, които са били преди мен на този пост в Левски също са били нападани. Не допуснах Левски да бъде застрашен в нито един момент. Това е част от занаята, който е във футбола знае тези неща. Твърде много неща знам. Левски игра честно и това мога да го гарантирам. И най-глупавият, и най-злонамереният човек към Левски трябва да си даде сметка, че ние победихме всички водещи отбори в директните двубои, загубихме единственото от Ботев.

Лудогорец загуби всички мачове срещу преките си конкуренти с изключение на мача срещу Ботев. Ние загубихме точки срещу отборите от дъното от таблицата. Направихме 0:0 срещу Монтана на стадион "Георги Аспарухов".

За мен не е нормална реакцията на шефовете на ЦСКА. Миналата година ЦСКА загуби титлата от Лудогорец, но ние не реагирахме. Никой не се е радвал на тяхното нещастие. Бяхме концентрирани върху нашия отбор и това да го направим по-силен. Единствената радост на ЦСКА е, че ние не станахме шампиони. Всички се радват с изключение на Емил Костадинов, който единствено не си е позволил да каже нито една дума", допълни Тонев, който обяви, че сините са играли честно за разлика от други отбори.

"Съдиите помогнаха ли на Лудогорец? В мача с Ботев Пловдив какви дузпи им се дадоха. Да коментираме и есенния мач между Ботев Пловдив и Лудогорец. Не съм хващал съдии и съм го казвал на Николай Джугански. Левски игра честно. Ако сме честни, Левски можеше да води с 5:0 на полувремето. Не станахме шампиони и това ще ми тежи до края на живота. Аз съм човекът, който си тръгва след този провал.

Клиширано е да кажа, че се извинявам. Само на подкрепата на публиката стигнахме до мача със Славия. Само заради подкрепата на феновете стигнахме до 3:3 във финала за Купата на България, само заради тяхната подкрепа стигнахме до мача с Лудогорец. Левски е велик клуб, защото Левски има най-великата публика. Какво означава да съм обиден на футболистите. Аз съм им бил шеф и не мога да им бъда обиден. Сгрешил съм. Винаги съм казвал, че само човек, който не работи не греши. Най-важното е да не правиш една грешка два пъти. Не се срамувам и няма човек, който да не мога да погледна в очите", завърши Тонев пред Гонг.

Още по темата: общо новини по темата: 58
24.09.2013
29.08.2013
28.08.2013
17.08.2013
14.08.2013
12.08.2013
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Слава, Богу!Че без него....Стадион''Черноморец'' да бъде прекръстен на "Д.Димитров":-) Имам предвид,след като решат какво да го правят,за което е крайно време.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: