Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Нефтохимик уверени, че ще вземат лиценз
Автор: Екип Burgas24.bg 15:00 / 06.06.2013Коментари (3)3686
© neftochimic.com
Нефтохимик няма да има проблеми с получаването на лиценз за участие в ''А'' група. Дълговете на клуба не са такива, каквито обявиха вчера някои медии, гарантираха пред БТА хора от ръководството на бургаския тим.

Слуховете сочеха, че задълженията на клуба са 150 хиляди лева, което не отговаря на истината. Всъщност ръководството на "зеления" клуб трябва да плати някои глоби и съдийски такси от последните кръгове в ''Б'' група, както и две заплати и три премии на играчите. Така общата сума не надвишава 30 хиляди лева, което не е невъзможна за бързо плащане. За останалата част от професионалния живот на клуба всичко е изчистено до край най-вече заради правилната работа на доскорошния изпълнителен директор Благо Митрев.

До дни пък ще бъде подписан договор за ползването на договор за ползване на стадиона в Несебър, което ще реши проблема с базата за домакинските мачове. Собственикът на клуба Николай Филипов и Община Бургас продължават да търсят още поне един инвеститор, който да подпомогне спокойната работа през новия сезон. вчера пък заместник-кметът на Бургас Лорис Мануелян заяви, че има новина за Нефтохимик, но предпочита да не говори в момента.

Треньорите Антон Спасов и Станимир Димитров продължават работата по селекцията, а в същото време трябва да преценят и кои от настоящите играчи с изтичащи договори ще останат в клуба. Ясен е и лагерът в Казанлък.

Първата тренировка е насрочена за понеделник сутринта на стадиона в Долно Езерово и на нея ще присъстват и всички ръководни фактори в клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 74
17.09.2013
12.09.2013
04.09.2013
27.08.2013
06.08.2013
29.07.2013
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ееее ама защо Несебър е пребирайте се в родното Камено защо така правите лепкави черни мазутИ. :))
на 07.06.2013 г.
+3
 
 
Ми аз не го вярвам . И честно казано вече съм се настроил . Няма ли НЕфтохимик - среден пръст на българският футбол . Спирам да гледам и клубния и националния и се насочвам към футбола в западна европа . По-добре мач пред телевизора отколкото цирк на стадиона.Дано преядат с пари и Перуката и Събев и Киряков . Най-убитите далавераджии в българският спорт. А и едно обръщение към "героите " от 94-та ! Едно 4-то място - цял живот в охолство и далавери , безнаказани и нагли псевдошампиони . Никола Станчев умря в мизерия със златен медал на гърди . Никога не направи вашите милиони и никога няма да сте дори наполовина мъже колкото него. Колко ли време блясъка на бронза ще скрива мизерията, в която заринахте българският футбол !
+5
 
 
Г-н КИРЯКОВ как не те срам . Ти от ГОСПОД нямаш ли срам и страх . Ние обикновенните фенове на Нефтохимик няма да те накажем но ВСЕВИШНИЯ няма да ти прости . Самия ХЕРО нямаше нищо напротив да играем и ние на Лазур но ти ахх ти КИРЯКОВ . Има Господ запомни го и няма да ни спреш ние ще те тормозим докато неотидеш да живееш завинаги в USA .Г-н СЪБЕВ искам да ви кажа че много скоро ще излезнат и вашите керливи ризи с прането на пари през футболния отбор с Балъков за сметка на Денис Ершов . Няма да можете да скриете машинациите за сметка на ПЕТРОЛ . Има Господ а и има ВИДОВ ДЕН .И от Виена ще ви призоват в съда . Стадион ЛАЗУР има ипотека и е заложен така че скоро може да ви бъде отнет правомерно и тогава ..... Довиждане до тогава . Към феновете на ЦАЦИТЕ ако трябва и на паркинга пред стария МОЛ ще играеме но пак ще направим всичко възможно да ви биеме и да сложим на колене КИРЯКОВ И СЪБЕВ . Това което се чува за нов спонсор на Нефтохимик е истина имало е и разговори с кмета за закопуване на терен за СТАДИОН .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: