Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Херо прибира звезди на Нефтохи­мик
Автор: Екип Burgas24.bg 10:04 / 07.06.2013Коментари (12)5722
©
Черноморец ще си върне поне два­ма от преотстъпе­ните на Нефтохи­мик футболисти, става ясно от изяв­ление на треньора на "акулите" Димитър Димитров-Херо. Специалистът е категоричен, че подготовка с тима ще започнат две от звездите на "шейхо­вете" - Милен Гамаков и Живко Пет­ков.

"Ще си върнем нашите момчета от Нефтохимик, които са преотстъпени. Сред тях са мла­дежките национали Милен Гамаков и Живко Петков. Ос­новно селекцията ни обаче ще е със­тавена от чужденци. Уточнили сме прив­личането на 22-го-дишния португалец Маркиньос и 20-го-дишен французин", призна Димитров.

Отзоваването на Гамаков и Петков се очаква да бъде сериозен удар по селекцията на "зе­лените". Спортно-техническият щаб искаше да ги задър­жи и през новото първенство, но как­то се оказва това няма да се случи. Най-вероятно съ­щата ще бъде съд­бата и на Емануил Манев и Петър Патев, чиито права съ­що се държат от "акулите". Точно около карето от Нафтата Херо се очаква да изгради новото ядро на от­бора си. Клубът бе напуснат от опит­ните Тодор Паланков и Цветомир Цонков, което от­вори дупка в средата на терена.

Очаква се да бъдат продаде­ни Георги Терзиев, Юсуф Уатара и всеки един конвер­тируем футболист.

Източник: "Меридиан мач"

Още по темата: общо новини по темата: 58
24.09.2013
29.08.2013
28.08.2013
17.08.2013
14.08.2013
12.08.2013
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
к*р за черноморец майка ви да е*а на всичките боклуци там и на 10те им фена да го духате смешници много скоро този изкувствен измислен смешен отбор в който всички са наемници ще приключи кампанията си завинаги и ще бъде затрит както беше затрит ИСТИНСКИЧ ЧЕРНОМОРЕЦ и тогава вие боклуци 10 човека агитка ще стойте безучастно и ще гледате ззщото сте никой и нищо защото думата на 10 човека неможе да промени нищо неможе дори да бъде чута СМЕШНИЦИ ние 7 години се борим за нашия отбор и минахме през къде ли не през какво ли не в която битка най-голям приност имат феновете на НЕФТОХИМИК разликата между вас и нас к*р ЗА ВАС к*р ЗА ЧЕРНОМОРЕЦ !
-2
 
 
На вас все Черноморец ви е крив. Какви пари и далавери. Относно далаверите - Черноморец 2 години подред печели купата за ферплей, което едва ли е съвсем случайно. Относно парите - вие сте тези, които все чакате нещо от кранчето на Общината. Черноморец се издържа от спонсори и продажба на играчи. И ние искаме повече наши юноши в състава, но реалността е такава, че по-лесно се препродават с печалба чужденците, а без парите от техните трансфери не става. А юношите докато достигнат нивото нужно да играят в първия отбор, при вас или другаде, има къде да играят. Така че нашите са намерили някаква формула за финансово оцеляване. Търсете я и вие, нали имате уж кадърни ръководители. Много е лесно така, като ви куца нещо все Черноморец да ви е виновен.
на 07.06.2013 г.
+3
 
 
Добре ,че дойдоха да играят за нас , че да разберете колкото добри българи имате в юношеските си отбори, че покрай африканчета и латиноамериканчета не знаете къде се намирате .С пари и далавери - отбора на Бургас. Пожелавам ви много успех през новият сезон , чудно ми е дали можете да станете първият шампион пред празни трибуни, който България е имала .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: