Нефтохимик 2001 победи тим от школата на Милан

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:18 / 18.06.2013
1352
Децата на Нефтохимик, родени през 2000 и 2001 година се наложиха над Терцо Темпо с 5:2 на престижния турнир в Салерно (Италия). Головете за нашите отбелязаха Христо Киров, Кристиян Добрев по 2 и Матей Иванов. Отборът воден от Антон Николов, изигра много дисциплинирано срещата и бе аплодиран от многобройната публика за вдъхновената игра и добрите си изпълнения. Съперникът е част от школата на Милан, която развива млади футболни таланти на територията на цяла Италия.

Преди мача малките футболисти от Бургас се разходиха из Салерно и посетиха забележителности на града. За съжаление на момчетата от Нефтохимик, загубата в първия мач оказа своето значение и в крайна сметка нашите не успяха да се класират на първото място, което единствено дава право отборът да продължи на полуфиналите. За играчите на Нефтохимик обаче остава възможността да изгледат двата полуфинала днес, както и финалът утре и да посетят още забележителности в региона. В последния ден от престоя на нашите са планирани и слънчеви бани на един от най-хубавите плажове по Южното крайбрежие на Италия.

След финалния мач утре, нашите тръгват обратно за Бургас.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).