Черноморец записа загуба в третата контрола

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:47 / 25.06.2013
1544
Отборът на "Черноморец-Бургас" загуби с 1:0 от "Черно море" Варна в своята трета контролна среща. Мачът се игра пред над 200 зрители, на стадиона в Ракитово.

Единственото попадение в двубоя падна в 7-та минута от дузпа. Точен за моряците беше капитанът Георги Илиев. Бургазлии владееха изцяло инициативата през първата част. Опасни положения за "акулите" създадоха Маркиньос, Петър Атанасов и Яни Пехливанов. В средата на полувремето главния съдия ощети отбора на "Черноморец", не отсъждайки дузпа за игра с ръка в наказателното поле.

През втората част момчетата на Димитър Димитров отстъпиха донякъде владеенето на топката на своя противник и го допуснаха по-близо до своята врата. На няколко пъти Ник Дашев се намеси с вещина и предотврати няколко опасни положения на моряците. Все пак последните 15 минути "акулите" отново упражниха натиск, но липсата на концентрация в завършващата фаза ги лиши от възможността за отбелязване на гол.

Следващата контрола на бургазлии е на 28-ми юни /петък/ срещу тима на ЦСКА. Срещата ще се играе на стадион "Българска армия".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).