Нефтохимик заявява два стадиона за “А" група

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (10)
16:21 / 04.07.2013
3373
В момента членове на УС на Нефтохимик водят разговори с изпълнителния директор на Черноморец Пламен Киряков, по повод ползването на стадион Лазур през новия сезон. Разговорите са в напреднала фаза и до дни се очаква официалното обявяване на позитивния изход от тях.

През миналия сезон нафтата игра своите мачове на Лазур, за което допринесе и сериозния ангажимент на кмета Димитър Николов, който спази даденото обещание пред фенове и ръководство, отборът да играе в Бургас. И през новия сезон Общината ще продължи да оказва подкрепа на футболния клуб, като това се изразява в логистична и конкретна финансова помощ за новака в А група.

В същото време Нефтохимик очаква на общинска сесия в Несебър да се резолира писмото на клуба за ползване на градския стадион в града. След като това стане факт, клубът ще внесе в БФС договорите за ползването на двете съоръжения за своите домакински срещи.

Преди мача с отбора на Калиакра Каварна, футболистите на нафтата получиха по две заплати. В същото време вече са готови новите договори на футболистите, които ще бъдат подписани в близките дни. Нефтохимик ще картотекира своите футболисти в БФС седмица преди началото на първенството, по график одобрен от футболния съюз.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).