Нефтохимик подписа с девет нови

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:56 / 12.07.2013
2597
Нефтохимик подписа днес договорите на девет нови футболисти, като при картотекирането те ще бъдат депозирани в БФС. Със зелените от Бургас се обвързаха дошлите от Светкавица вратар Иван Георгиев, Николай Чипев, Диян Христов, Ангел Йошев и Георги Вълчев, Коста Янев и Ивелин Янев, играли досега в столични отбори.

Последните двама са юношите на клуба Николай Панайотов и Евтим Димитров, за които това е първи професионален контракт. До началото на следващата седмица имат време да помислят опитните Цветомир Цонков, полузащитник, и нападателят Костадин Башов. Двамата очакват до последно предложения от чужбина, след което ще решат как да продължат кариерата си.

Днес в 13.00 часа пък започна срещата на изпълнителния директор на клуба Костадин Джамбазов с ръководството на Черноморец за наема на стадион Лазур за новия сезон. Както е известно, миналата година шейховете играха на това съоръжение, но имаше опасност да се преместят в Несебър заради неплатен наем. Новите акционери от ЕМУ АД обаче платиха вчера всичките 80 хиляди лева, които бяха дължими и вече няма пречки за нови преговори и договор.

"На днешната следобедна тренировка ще бъдат представени екипите за новия сезон- първи екип изцяло в зелено, за гостуванията- изцяло в бяло и трети вариант- изцяло в черно. Футболистите и нашите привърженици ще се запознаят с техническия директор Валери Дамянов и новия административен директор Николай Тодоров. Ганчо Евтимов влиза в щаба на старши треньора Антон Спасов като негов помощник, каза още Джамбазов пред БТА.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).