Трагедия в Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
15:02 / 13.07.2013
3152
Поредна трагедия разтърси бургаския футбол. Шофьорът на клубния автобус на "шейховете" Георги Драганов загина при зверска катастрофа на пътя Бургас - Несебър. По информация на полицията, инцидентът е станал около 16:15 часа вчера, предава Блиц.

Драганов е пътувал с мотоциклета си "Ямаха" към Бургас. Засега се смята, че той не е спазил необходимата дистанция и се е врязал в пътуващия пред него лек автомобил Рено "Канго", управляван от годишен мъж. От удара шофьорът на клуба от "А" група е загинал на място.

Драганов е на 35 години, има две малки деца. Погребението му е днес от 15 часа.

Ръководството на Нефтохимик и част от футболистите ще отложат пътуването си до Пловдив за контролата с Локомотив (Пловдив), за да отдадат последна почит на загиналия.

Това е втора трагедия в бургаския клуб от началото на година, след като в края на януари почина незабравимия капитан на "шейховете" Велиян Парушев. Бившият дефанзивен халф страдаше от рак на белите дробове.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).