"Шейховете" загубиха контролата с Мастер

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:57 / 31.07.2013
1546
Отборът на Мастер победи с 2:0 Нефтохимик в контролна среща, играна пред около 200 зрители на стадиона в Българово.

През първото полувреме нафтата диктуваше темпото на игра и създаде няколко много добри положения пред вратата на Мастер, но нападателите пропуснаха да се разпишат от удобни положения. Живко Петков, Любомир Божинов и Емануил Манев опитаха да отбележат, но вратарят на домакините спаси вратата си от сигурни попадения.

Второто полувреме започна отново с натиск на Нефтохимик, но при една контраатака Пламен Димитров от отбора на Мастер с плътен удар от около 20 метра успя да отбележи. И след гола Мастер бе по-активният отбор и продължи да създава опасности пред вратата на Нефтохимик. На Колев се наложи в още две-три ситуации да се намесва решително.

В 65-та минута непокрит нападател на Мастер получи удобна топка в наказателното поле, напредна и бе повален от вратаря. Реферът осъди дузпа, която Георги Калоянов превърна в гол.

До края шейховете опитаха обрат и създадоха две опасности пред вратаря Георги Стоянов, но юношата на Нефтохимик, сега играч на Мастер, се намеси добре и предотврати попадение във вратата си.

В двубоя не взеха участие повечето от титулярите участвали в мача с Любимец, а в игра влязоха по-младите в отбора и футболистите , които играха като резерви в последния шампионатен мач.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).