Черноморец посреща Нефтохимик без капитана си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:50 / 01.08.2013
1645
Отборът "Черноморец-Бургас" ще се изправи срещу градския си съперник "Нефтохимик" без своя титулярен капитан Ванчо Траянов. Опитния халф на "акулите" получи неприятна контузия в глезена още преди началото на първенството, в контрола срещу тима на "Калиакра". Траянов продължава своето възстановяване, като вече е значително по-добре и тренира, но от лекарския щаб на Черноморец заявиха, че ще пропусне и този двубой. Той е и единственият футболист на бургазлии, който отпада от групата по здравословни причини.

Спортно-техническото ръководство на черноморци определи група от 20 играчи за градското дерби. За разлика от предишното гостуване в Разград, този път треньорският щаб ще може да разчита и на Карлос Фонсека, чиято картотека вече е налице. От групата ще отпадне и третият вратар на тима Свилен Нотев. Всички други футболисти на "акулите" са здрави и ще бъдат на разположение за петъчната среща.

Градското дерби е на 2-ри август /петък/ от 21:00 часа на стадион "Лазур".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).