Валерий Дамянов променя състава за дербито

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
15:59 / 01.08.2013
2112
Старши треньорът на Нефтохимик Валерий Дамянов ще направи промени в стартовата единадесеторка на отбора за предстоящия двубой с Черноморец. Наставникът сподели, че е останал крайно разочарован от представянето на своите футболисти в контролата с Мастер и е провел специален разговор с играчите след края на мача.

Относно предстоящото градско дерби, Дамянов заяви, че в такива мачове зарядът е по-висок, което е нормално. "В такива мачове нагласата и играта със сърце могат до голяма степен да се окажат решаващи за крайния изход - смята треньорът. Сърце от бакалия обаче, не се купува" - философски заключи наставникът.

Дамянов е изгледал за пореден път тази сутрин видеото от мача с Любимец и след обстоен анализ е установил, че гостите по нищо не са превъзхождали отбора на Нефтохимик, въпреки първоначално създаденото впечатление. През седмицата отборът е работил за изчистване на грешките в наказателното поле, както и в нападение, които могат да се окажат решаващи за крайният изход от всеки един мач.
Що се отнася до Черноморец - това според старши треньора е един добър отбор, с добър треньор и добра селекция, който играе балансирано. Той е изгледал двата двубоя на съперника от началото на сезона и още една контрола и има представа за силните му страни.

В заключение Валерий Дамянов бе категоричен, че ще освободи всички играчи, които не се влагат докрай, независимо че това негово решение може да засегне чувствата на привърженици от Бургас.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).