Нефтохимик и Славия си поделиха точките в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
22:52 / 09.08.2013
3464
Отборите на Нефтохимик и Славия си поделиха точките. В мач от 4-ия кръг на "А" група двата тима завършиха наравно 1:1 срещу Славия на стадион "Лазур".

Двубоят в Бургас започна с леко превъзходство на "белите", които след няколко добри атаки откриха резултата в 20-ата минута чрез Фернандо. Бразилският халф мина елементарно Ивелин Янев отдясно, след което нахлу в наказателното поле на домакините и от малък ъгъл изненада Караманов, който не се намеси по най-добрия начин.

Малко по-късно Нефтохимик отговори след заучено положение от фаул, но опитния вратар на столичани Георги Петков внимава и спаси удар от движение на Божилов.

Втората част бургазлии започнаха много агресивно и бяха много близо до възстановяването на резултата, но удар на Ангел Йошев мина в страни от вратата.

Славия набързо отговори на своя опонент и в 56-ата минута бе много близо до реализирането на втори гол, но гредата се оказа помощник на Евгени Караманов след удар на Радослав Димитров.

В крайна сметка Нефтохимик не се предаде и 13 минути преди края се добраха до точката. Отново герой за бургазлии се превърна Петър Димитров, който преди седмица нокаутира в продължението Черноморец в дербито на Бургас. Днес нападателя също се появи резерва и след една хубава атака на "шейховете" матира Георги Петков за крайното 1:1.

Нефтохимик - Славия 1:1

0:1 Фернандо 20
1:1 П. Димитров 77

Нефтохимик: Карамаров, Лемперов, Йошев, Хашев, И. Янев, К. Янев, Чипев, Манев (Петков), Ангелов, Божинов (П. Димитров), Калоянов (Христов)

Славия:
Петков, Р. Димитров, Желев, Велков, Атанасов, Сандански (Янков) (Александров), Янчев, Иванов, М. Василев (Шалаев), Курдов, Фернандо


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).