Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец допусна загуба в края от Локо Сф
Автор: Екип Burgas24.bg 20:02 / 12.08.2013Коментари (13)4058
Черноморец загуби с 1:2 гостуването си на Локомотив (Сф) в мач от последния 4-ти кръг на "А" група, игран в столичния квартал "Надежда".

Дебют с екипа на "акулите" направи Николай Павлов, който започна титуляр и бе на терена до 62-ата минута, когато беше заменен от Гамаков.

Това беше и първи мач на Стефан Генов, като старши-треньор на столичани.

Силното начало на бургазлии даде резултат в срещата, когато след едно центриране отляво коженото кълбо срещна ръката на Румен Трифонов, а съдията Радан Мирянов без да се замисля посочи бялата точка. Зад топката застана капитанът на бургазлии Лъчезар Бълтанов, който с прецизен удар прати топката в мрежата на Валентин Галев.

Столичани нанесоха своя удар минута преди края на първата част, когато след прекрасен изпълнен пряк свободен удар Маркиньос възстанови равенството. За гола вина има и младия страж на "акулите" Ник Дашев, който не покри своя ъгъл, а от това се възползва опитния халф на "железничарите".

Втората част двата тима се хвърлиха в предни позиции в търсене на 3 точки в мача.

В 70-ата минута домакините бяха много близо до втори гол, но Дашев показа рефлекс и спаси удар на Маркиньос с глава. С тази намеса младия вратар се реваншира за гола на Маркиньос през първата част.

В 83-ата минута Маркиньо успя да се разпише, но съдиите не зачетоха гола на бургазлии. Този път причината бе засада, която обаче бе оспорвана от "акулите".

Така се стигна до даденото от рефера продължения, когато след статично положения Маркиньос се разписа за втори път във вратата на Черноморец. Халфът се възползва от колебание на Ник Дашев след ъглов удар, който тръгна да излиза и се спря, а от това се възползва бившия играч на ЦСКА и с глава фиксира крайното 2:1.

Локо Сф - Черноморец 2:1
0:1 Балтанов (д) 18
1:1 Маркиньос 42
2:1 Маркиньос 90

Локо Сф: Галев (Митрев), М. Димитров, Ранджелович, Дюлгеров, Трифонов, Махамат (Бибишков), Маркиньос, Писаров, Том, Д. Илиев, Костодинов (Т. Христов)

Черноморец:
Дашев, Траянов, Маркиньо, Аммари (Атанасов), Манзаро, Чико, Павлов (Гамаков), Балтанов, Филипов (Стоянов), Фонсека, Де Оливейра
Още по темата: общо новини по темата: 7
12.08.2013
12.08.2013
12.08.2013
12.08.2013
09.08.2013
09.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Нефтохимик 1962
премахни филтъра

+3
 
 
Черноморец е един безличен отбор , точно като съперника си и Славия . Най-вероятно ще започнат да побеждават , после пак да падат и това пред 50тина души публика. място между 8-10 , както всяка година. Черноморец винаги е бил, е и ще бъде един пълнеж на А група, никакви успехи и никаква мотивация за европейски турнири . Дружество за пране на пари
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: