Треньор от Атлетико Мадрид проведе занимание с юношите на Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:34 / 14.08.2013
1176
Юношите на Черноморец-Бургас до 19 години направиха днес малко по-необичайно тренировъчно занимание. "Акулите" проведоха своята тренировка под ръководството на Фернандо Ловато, който е треньор в школата на Атлетико Мадрид. Испанският специалист проведе демонстративна тактическа тренировка на базата "гнездо на акули". На нея присъстваха и почти всички треньори от школата на Черноморец. Въпреки високите температури, възпитаниците на треньора Малин Орачев останаха много доволни от тренировката и от начина на работа на испанецът. След края на заниманието Ловато остана отворен за въпроси от страна на момчетата и треньорите.

Фернандо Ловато е в България, защото организира двуседмичен курс на обучение за деца на възраст между 10 и 12 години, който се провежда в Приморско. Директорът на школата на "акулите" Алекси Желязков също изрази своето задоволство от проведената тренировка и сподели, че подобни демонстрации на опит от специалисти във водещи клубни отбори по света, могат единствено да допринесат положително за развитието на детско юношеския футбол като цяло.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).