Костадин Джамбазов ще гледа Живко Петков и младежките национали в Ловеч

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:30 / 14.08.2013
1211
Изпълнителният директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов днес ще пътува до Ловеч, за да изгледа мача на българските младежки национали срещу тима на Азербайджан. Шефът на нафтата ще бъде придружаван и от спортния директор Митко Трендафилов, който следи за млади таланти, които могат да облекат в бъдеще зеления екип на отбора.

Иначе по-късно днес Нефтохимик ще проведе редовното си занимание в Долно Езерово. То е планирано за 18.30 часа. В него ще се включат всички футболисти, включително и защитникът Антон Димитров, който е възстановен от получената преди десетина дни контузия в глезена. Диян Лефтеров също вече е готов на 100% за игра и в кондиционно отношение, след прекарана операция на коляното.

Очаква се утре да бъдат картотекирани двамата нови футболисти в Нефтохимик Антон Вергилов и Кевин Колибали. Документите им са внесени в деловодството на БФС, а малкото забавянето на процедурата е по административни причини.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).