Нефтохимик и Локомотив откриват 6-ия кръг на "А" група

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
10:38 / 23.08.2013
2388
Няколко промени се очаква да направи наставникът на Нефтохимик Валерий Дамянов в състава си за днешното домакинство на Локомотив Пловдив. Срещата е първа от шестия кръг на "А" група и стартира в 21:00 часа на стадион "Лазур", а главен рефер е Таско Тасков.

Наставникът на "шейховете" е останал крайно недоволен от представянето на отбраната преди седмица срещу ЦСКА и именно там ще са рокадите. Очаква се мястото на Христо Лемперов в зоната на десния бек да бъде заето от Антон Димитров, а там опция е и новото попълнение Кевин Кулибали.

Колебливото представяне на Георги Хашев на "Армията" също поставя под въпрос титулярното му място в центъра на защитата. Там опцията е друго ново попълнение - Антон Вергилов. Юношата на Левски от две седмици тренира с Нефтохимик и кондиционно е на 100%, но му куца игровата практика. В средата на терена титулярните си места въпреки слабата си игра срещу ЦСКА ще запазят Николай Чипев и Коста Янев. Под въпрос е само участието на офанзивния халф Георги Вълчев, чието място може да бъде заето от Любомир Божинов. По крилата Емануил Манев и Петър Димитров все още не са загубили доверието на треньора.

Съществува вариант по дясното крило да започне Христо Лемперов за сметка на Петър Димитров, който не е така активен в дефанзивен план. За първи път титуляр ще започне юношеският национал Живко Петков, който до този момент бе пренебрегван и мачовете стартираше Васил Калоянов.

Очаква се старши треньорът на Локо (Пд) Александър Станков също да пусне различна титулярна 11-орка за гостуването в Бургас. Специалистът призна през седмицата, че ще остави на пейката доста от опитните футболисти, за да даде шанс на други. Причината е двете поредни загуби на "смърфовете".

С леки болежки са Александър Тунчев и Мартин Камбуров, но те попаднаха в групата. За първи път през сезона в разширения състав е Дани Кики. Голяма е вероятността именно бунтарят да заиграе в центъра на терена, след като в предсезонната подготовка се представи на добро ниво и Станков разчиташе на него. Атаката ще бъде бразилска в лицето на До Кармо и Паулиньо. Партньори на Кики в халфовата линия ще са Георги Стефанов, Лазаров и Н'Диайе.

Двубоят Нефтохимик - Локомотив (Пловдив) ще бъде излъчван пряко по News7.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).