"Моряците" тренират с настроение за Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:44 / 11.09.2013
1171
В приповдигнато настроение тренираха днес футболистите на "Черно море" на стадион "Тича". Наставникът Георги Иванов можеше да разчита на почти всички налични играчи за заниманието. Единствено младият талант Слави Сталев се подготвя на облекчен режим заради болки в адукторите.

Останалите "моряци" се подготвят на максимум, включително и таранът Атанас Петров. Добрата новина от лагера на "Черно море" е навлизането на офанзивния нигерийски футболист Стенли Окоро в 4-ти етап от следоперативното лечение. Той вече прави балансиращи упражнения с физическо натоварване. Варненци са настроени за победа срещу "Нефтохимик", като морското дерби заради наказание на бургазлии ще бъде в събота от 17 ч. в Търговище. Тимът е санкциониран заради изстъпленията на феновете и затова арена на сблъсъка е стадион "Димитър Бурков".

Националите Георги Илиев, Александър Александров, както и вратарят на младежите Георги Китанов се прибраха от участията си в мачовете на "лъвовете". Те се чакат на тренировката утре. След нея ще бъде проведено и традиционното възстановяване.

Иначе юношите старша възраст на "Морето" (до 19 г.) научиха жребия си за Купата на БФС. На 23 септември на стадиона под Аспаруховия мост гостува тимът на "Шумен 2009". Сблъсъкът е от 16 ч.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).