Феновете изоставиха Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:41 / 16.09.2013
1583
При загубата с 0:1 от Черно море в Търговище за първи път от началото на сезона привържениците на Нефтохимик не подкрепиха любимия си тим, пише "Тема Спорт". В предишните срещи феновете бяха неизменно до тима си и при визитата на ЦСКА около 300 души бяха на "Българска армия". При гостуването на Берое отново същата бройка фенове бе на стадиона под "Аязмото", но явно последните събития около Нефтохимик са отблъснали привържениците. 

В Търговище не присъства нито един фен на зелените, което потвърждава скритата война между феновете и ръководството на клуба. То се опита да свали напрежението с уволнението на Валерий Дамянов и назначаването на Антон Спасов, но привържениците на тима искат от Бургас да бъдат махнати и доведените от Дамянов играчи. Преди началото на сезона той взе седем футболисти от Светкавица, което доведе до освобождабането от клуба на много играчи, спечелили промоцията на Нефтохимик в А група. 

Първоначалното представяне на тима и победата в градското дерби над Черноморец тушира недоволството сред феновете, но четирите поредни загуби отприщиха гнева на запалянковците.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).