Нефтохимик с няколко промени в състава срещу Ботев

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
17:12 / 17.09.2013
2597
Нефтохимик проведе първата си тренировка за седмицата. Футболистите изслушаха разбора за мача от старши треньора Антон Спасов, който проведе и дълъг разговор с играчите. След това отборът проведе 90 минутно занимание на базата в Долно Езерово.

Единствено Николай Чипев не се включи в тренировката, а въртеше обиколки край терена. Халфът има леко разтежение, което най-вероятно ще го извади от двубоя за Купата с Ботев в сряда. Самият футболист обясни, че чувства леко напрежения в лявото бедро, което постепенно отшумява. Според лекарския щаб на нафтата, травмата ще отшуми до ден - два и няма да има проблеми, халфът да е на линия за мача с Лудогорец в неделя.

Кевин Колибали тренира с отбора и в отсъствието на наказания Ангел Йошев може да попадне в групата за мача. Такова е и положението с Антон Вергилов, който бе картотекиран в отбора, но бе изостанал с подготовката си. Играчът вече е напълно готов за игра и очаква официалния си дебют със зелената фланелка.

След мача с Черно море Спасов ще направи със сигурност промени в състава като даде възможност за изява и на други състезатели. Тази сутрин отборът проведе последно занимание в Бургас, а следобед футболистите заминават за Пловдив. На място е планирана тонизираща тренировка, а в деня на мача ще се проведе традиционната сутрешна разходка.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).