Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Антон Спасов остава треньор на Нефтохимик до Нова година
Автор: Екип Burgas24.bg 10:44 / 20.09.2013Коментари (3)1581
© Burgas24.bg
Треньорът на Нефтохимик Антон Спасов ще остане на поста си поне дo Нова година. Това заяви изпълнителният директор на бургаския клуб Костадин Джамбазов след загубата с 0:6 от Ботев Пловдив за Купата на България.

Въпреки това специалистът ще продължи да води отбора. "Няма да сменяме треньора. Твърдо му гласуваме доверие до Нова година. Според мен точно Антон е човекът, който може да извади тима от тежката ситуация. Що се отнася до играчите - те имат още два мача, за да докажат, че имат качества да играят в Нефтохимик. Това са срещите с Лудогорец и Левски. Ако продължават по същия начин, със сигурност ще се разделим с част от тях", заяви Джамбазов, цитиран от "Тема спорт".

Още по темата: общо новини по темата: 3
22.09.2013
22.09.2013
22.09.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 21.09.2013 г.
-1
 
 
Всъщност няма да остане ако феновете го поискат...Така че това зависи от нас. Според мен трябва Джамбазов да напусне !
0
 
 
Спасов глупак махай се не те искаме ти като футболист беше дърво а си тръгнал треньор да ставаш може ли да си толкова нагал след най-срамните мачове на Нефтохимик и след най-срамното 6:0 от Ботев да имаш наглоста да останеш начело на клуба ти морал имаш ли бе МАХАЙ СЕ !!!!!
+1
 
 
До Ръководството на НЕФТОХИМИК - След гледането на срещата ПСВ и Лудогорец трябва да се депозира молба до БФС с която да се уведоми централата че отбора на Нефтохимик няма да се яви на срещата в Разград и ще загуби служебно с 3-0.Според наредбите на централата за една среща след обевяване няма да бъдем наказани и ще запишем една от най престижните загуби само с 3 гола разлика . Това е огромен успех за футболния гений АНТОН СПАСОВ , изпълнителния директор ДЖАМБАЗОВ и неадекватните футболни величия от Светкавица и Нефтохимик . Ето така ще се издигнем в очите на слепите . Няма смисъл да сменяме ШМЕКЕРА , оставете го да се учи на футболни прийоми и да продължава да съсипва отбора . Какъвто е смешен ТРЕНЕРА такива са смешни и ФУТБОЛИСТИТЕ . Правилото за скачените съдове .Ако все пак има доблест ВЕДНАГА Антон Спасов трябва да подаде оставка ВЕДНАГА . Не му е ясна тази професия , и това че е станал гол майстор 1997 незначи нищо . Това неможе да бъде човека който може да спаси отбора .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: