Феновете на Нефтохимик: Поредна срамна страница в историята на любимия клуб

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
14:23 / 20.09.2013
3683
Поредна издънка за Нефтохимик, този път в мач за купата на България, пишат привържениците на бургазлии в своята интернет страница и продължават така:

"Поредна срамна страница в историята на любимия ни клуб. Ботев натовари Нафтата с 6 гола, а вратаря ни Караманов спаси още толкова.

С този мач продължава тоталния хаос в отбора. Желанието на треньорите да видят в игра момчетата, които не бяха влизали в игра завърши с разочарование.

И тук май е времето,когато да изкажем мнението си по някои наболели неща:

- Недоумяваме, защо освободения Валери Дамянов, все още се води старши-треньор на отбора!

- Недоумяваме, защо не се нае качествен треньор притежаващ лиценз ПРО и разполагащ с качества да води и гради отбора на Нефтохимик - вице шампион на България и символ на футболните успехи на град Бургас!

- Недоумяваме, как в професионален клуб, какъвто си мислим че е Нефтохимик, има картотекирани над 30 футболиста и само 2-3 ма да стават за нещо.

- Недоумяваме, защо не се наеха 3-4 ма качествени футболисти за повече пари, вместо 5-6 куфара, които кротко и доволно си взимат заплатките.

- Недоумяваме, как футболистите имат претенции, че не са титуляри, а като им се предостави шанс за изява, те да не показват никакви качества, с които да покажат, че са пренебрегвани незаслужено.

- Недоумяваме, защо същите тези футболисти да са по-дейни на дансинга на местна дискотека или в късните часове на денонощието във Фейсбук, отколкото на терена. Други трима пушеха цигари, криейки се зад автобуса на Ботев Пловдив след вчерашния мач.

- Недоумяваме, защо спортно-техническото ръководство оставя тези футболисти да не спазват най-елементарен режим!
- Недоумяваме, защо треньорите във вчерашния мач си седяха на пейката и дори не подвикваха на играчите, за разлика от Станимир Стоилов, който и при 0-0 и 6-0 беше на тъч линията и даваше указания. Явно е до професионалното отношение към задълженията си.

- Недоумяваме, защо във вчерашния мач треньорите оставиха на вратата Караманов, без да се замислят, че нови 5-6 гола ще съсипят психиката му. Момчето вече не може да се зарадва, дори на окуражителните възгласи на феновете в негова подкрепа.

- Нека изпълнителния директор Костадин Джамбазов , покаже с действия , че може ръководи Нефтохимик, а не със странни медийни изяви!

За нас феновете вече е ясно, че титуляри и резерви са на едно ниво, а то не е за А група. Започваме да си мислим същото и за треньорите ни. А това е по-лошо, защото знаем качествата им , като големи футболисти на Нефтохимик.

Призоваваме изпълнителния директор и спортно-техническото ръководство на отбора се замислят , какви ще са следващите им стъпки, за да укрепят отбора и да го направят боеспособен, защото нашето търпение вече се изчерпа! Заради бездушието на някои елементи в клуба, станахме за смях на цяла България само за два мача!Обичаме Нефтохимик и ще го подкрепяме до край. Но няма да търпим бездушие и задкулисни игри да съсипват отбора ни! Или работете или напуснете!

Само Нафта!"



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).