Черноморец загуби с 1:3 Левски

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
21:59 / 21.09.2013
2735
Черноморец загуби с 1:3 от Левски в късния двубой от 9-ия кръг на "А" група на стадион "Лазур". Головете за "сините" вкараха М.Иван ов (6),Оливейра-авт. (37) и Родригес (60). Почетното попадение за "акулите" реализира Фонсека (33).

Мирослав Иванов даде аванс на софиянци в 6-ата минута. Нисичкия халф не остави шанс за изява на Ник Дашев с изстрел от границата на наказателното поле.

В 33-ата минута Калос Фонсека изравни след светкавична контраатака на бургазлии. Португалецът бе изведен сам срещу Блажевич от Преслав Йорданов и изравни.

Левски поведе само четири минути по-късно. Генков удари гредата с глава след центриране на Родригес, а Бруно Оливейра при опита си да изчисти топката на шпагат я прати в същата греда, а след това тя влезе във вратата за 1:2.

Йорданов до края на първата част имаше шанс да изравни.

Черноморец започна по-активно през втората част, но възпитаниците на Димитър Димитров-Херо така и не можаха да стигнат до чисто голово положение.

Така се стигна до 60-ата минута, когато Гари Родригес уби интригата в мача с трети гол във вратата на домакините. Холандецът бе изведен от резервата Димитър Макриев зад отбраната на "акулите" и той вкара своя пети гол за сезона в "А" група за крайното 1:3.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).