Херо развъртва метлата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:19 / 23.09.2013
1468
Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо ще развърти яко метлата през зимната пауза в шампионата на "А" група. Допълнителен тласък в намеренията му даде домакинската загуба срещу Левски с 1:3 в мача между двата отбора от деветия кръг. 

Първи на мушката на 54-годишния специалист е централният защитник Бруно Оливейра. Опитният бразилец вбеси треньора си, след като при 1:1 8 минути преди края на първото полувреме си набута левашки автогол. 

"Това и децата в подготвителните групи няма да го направят. Този автогол реши мача", лаконичен беше Херо. 

Според запознати Димитър Димитров е чел яко конско на бразиеца в съблекалнята на почивката между двете полувремена. А Черноморец точно беше живнал, след като Мирослав Иванов-Деко откри за "сините" още в 6-ата минута, след неуверена игра пак на Бруно Оливейра и изравнителния гол на португалеца Карлос Фонсека в 33-ата минута. С гол на Гари Родригес точно след час игра "Левеки" довърши домакините.

Херо хвърли доста нерви в мача, въпреки че преди него цял Бургас очакваше загуба на Черноморец.

Според запознати в списъка на Димитър Димитров за зимна чистка са и често контузените Осама Мрабет и Мохамед Соли. При всички случаи ще има и още натирени. "Следващите мачове ще бъдат своеобразен тест за някои футболисти. Имаме нужда от нови пълнения и ще ги търсим прецизно, защото сега времето ни притискаше и с някои не случихме, призна Херо.



Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).