Нефтохимик се подсили с халф преди мача с Левски

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
12:17 / 24.09.2013
1587
Тази сутрин опорният халф Цветомир Цонков подписа договор с отбора на Нефтохимик.

Сърцатият бранител, който водеше подготовка с тима е договорил личните си условия с ръководството и вече може да се счита за сигурно ново попълнение. По-късно днес футболистът ще бъде картотекиран в БФС. За това няма да има проблеми, т. като Цонков е свободен агент и документите му са изрядни.Самият Цонков е изявил желание днес да тренира с отбора и ако треньорите му гласуват доверие, още утре да излезе със зелената фланелка срещу тима на Левски.

Чрез привличането на Цонков, ръководството на отбора прави поредна крачка към подсилване на средната линия на тима. Привличането на Цонков става и по изричното желание на треньорския екип на Нефтохимик, който отлично познава мотиваторските качества на халфа и неговата непримиримост на терена.

Очаква се до няколко дни в отбора на Нефтохимик да бъде картотекиран и Герасим Заков, чиято "жълта карта" ще пристигне всеки момент.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).