Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Йока: Нефтохимик почна добре сезона, но в последните мачове нямат ясен стил
Автор: Екип Burgas24.bg 17:51 / 24.09.2013Коментари (1)1126
© levski.bg
Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович говори днес пред представителите на медиите на брифинг преди двубоя от десетия кръг на първенството срещу Нефтохимик.

"Интересувам само Левски. Няма преговори с Тенерифе. Това са измислици на журналистите. Аз мисля само за Левски. Няма да е достойно поведение да си оставиш работата, която имаш и да започнеш друга. Тенерифе си има своите проблеми и се надявам техният треньор да си ги разреши. Играл съм 4 години за този клуб и имам отлични впечатления оттам. Аз съм на 45 години и вероятно още 20 години ще съм във футбола. Кой знае, някой ден може да се върна в Тенерифе", заяви Йоканович.

"За нас няма лесни мачове. Дори, когато побеждаваме не се получава лесно. Искам от футболистите ми да са готови не на 100%, а на 1000%. Те не трябва да мислят за мача със Славия, който е в далечно бъдеще за нас. Най-важният мач за Левски е този с Нефтохимик. Те са отбор, който почна добре сезона, но в последните мачове нямат ясен стил. Срещу Лудогорец започнаха по един начин, а след втория гол продължиха по друг. Очаквам да играят прибрано в своята половина, но не мисля, че са добри на контраатака. Опасностите могат да дойдат от статични положения. Не искам да коментирам думите на други хора от клуба. В момента имам тези футболисти. За мен те са най-добрите на света", допълни Йоканович.

"Имахме план да доведем по-добър десен защитник от Мюлдер, но не успяхме. Прецених, че в момента може да ми помогне. Тренира от два дни с нас, надявам се да използва шанса, който отново му даваме. Разговарях с него почти един час преди първата тренировка. Той ми каза, че е започнал слабо сезона, но сега е пределно мотивиран да се върне и да помогне на Левски", каза още Йоканович.

"Никой не може да бъде доволен от моята работа и от играта на футболистите ми досега. Не се заблуждаваме, че сме победили Пирин Гоце Делчев за Купата и Черноморец и вече сме като зверове и мачкаме всичко. Не, въобще не е така. Заслужихме си мястото в класирането с играта, която показваме. Надявам се да тръгнем нагоре. Дано от утре да се преобърнат нещата. Ако запишем победи в следващите мачове, имаме шанс да се върнем в първата половина на класирането", уточни специалистът.

Още по темата: общо новини по темата: 11
27.09.2013
26.09.2013
25.09.2013
25.09.2013
25.09.2013
24.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе Йока какъв стил да имаме с този смешник СПАСОВ . Той самия незнае какво е футболен стил . Той си мисли че като гледа шампионска лига и опааааа готово . НЕЩАСТНИК
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: