БФС погва Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:18 / 27.09.2013
2121
БФС чака сигнал от Левски, за да погне Нефтохимик за симулативна игра в мача на "Герена". "Сините" победиха с 6:0 бургазлии в сряда, а след срещата шефовете Тодор Батков и Наско Сираков загатнаха, че гостите са играли "черно тото" и заради това са пускали леки голове. Най-отчетливо тази тенденция се забеляза преди шестия гол на Левски, за който гостите се напънаха доста.

Председателят на комисията по "Етика и феърплей" към БФС генерал Васко Василев разкри, че на този етап мачът не се разследва.

"Научих, че от Левски са имали претенции към играта на Нефтохимик, но няма как да се самосезираме. От Левски трябва да пуснат жалба до президента на БФС Борислав Михайлов и тогава ще разнищим случая. Дотогава сме с вързани ръце."

"Аз лично не съм гледал срещата, защото по това време бях на мач в Пловдив. Доколкото разбрах, Левски са вкарвали много голове", заяви пред "Меридиан Мач" генерал Васко Василев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).