Треньор на Лудогорец поема Нефтохимик?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:17 / 04.10.2013
2764
Главоболията за ръковод­ството на Нефтохимик на тема "нов старши треньор" продължават с пълна сила. Шейховете отново са без на­ставник, след като Атанас Атанасов отказа да води ти­ма. Той не се разбра за финан­совите условия и си тръгна от Бургас. Шефовете на зеле­ните веднага са започнали трескаво търсене на нов вариант за поста, който бе ова­кантен след напускането на Антон Спасов. Той развя бяло­то знаме след 0:6 на "Герена", а в последния двубой с Локо София (0:2) само позволи да бъ­де записан в тимовия лист ка­то старши треньор, без да изпълнява тези функции.

Вариант номер едно на то­зи етап е помощник-треньорът на Лудогорец Тодор Киселичков, разбра "Тема Спорт". Въпреки че бе освободен от Разград заедно с Ивайло Петев, той все още се води наставник при шампионите. До­говорът на Киселичков е дo Нова година и ще бъде изпъл­нен докрай, като през това време той ще получава запла­та от Лудогорец.

Едва от 1 януари Киселич­ков ще може да поеме закъса­лия тим от Бургас. Дотогава Нафтата ще бъде воден от изпълнителния директор на клуба Костадин Джамбазов, който се явява временен вари­ант.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).