Мъри: Всяко подценяване срещу Нефтохимик може да ни нанесе сериозен шамар

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:14 / 04.10.2013
1457
Днес се проведе пресконференцията на Ботев преди домакинския сблъсък с Нефтохимик, който е тази събота от 16,00 часа. В брифинга участва старши-треньора на "канарчетата" Станимир Стоилов.

"Очаквам от футболистите сериозно и отговорно отношение за мача срещу Нефтохимик. За всеки мач от първенството се дават по 3 точки, така че нашите играчи нямат право да подхождат лежерно. Искам от отбора да подходи сериозно и да достави удоволствие на хората, които ще го наблюдават. Да няма никакво подценяване, защото мача за Купата Нефтохимик бяха без 4-5 основни футболисти и сега те ще бъдат с коренно различен състав. Има доста негативизъм към нашия противник като резултати, което предполага по сериозна реакция от тяхна страна към срещата. И всяко подценяване от наша страна може да ни нанесе сериозен шамар", коментира Мъри.

"Ще излезем със състав, който ще бъде оптимално добър, за да можем да спечелим срещата и естествено да играем добре, което е много важно", допълни той.

"Иван започна тренировки с отбора. От другата седмици ще започне да тренира на пълни обороти с отбора и да преценяваме кога ще започне по малко да се появява на терена", обяви Стоилов относно състоянието на нападателя. 

Относно интересите към Адам Стаховяк и Томаш Иршак, Мъри заяви: "Няма какво да ви кажем по въпроса. На този етап няма никакви интереси, а и плюс това трансферния прозорец отваря на 1 януари. До тогава всичко е само слухове".
  


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).